De Mannen

Zo word ik een grote stoere man

Volg de stappen en breng jezelf naar het next level van man-zijn.

Stap 1

Man zijn

Ga stevig staan. Borst vooruit, schouders naar achteren. Voeten uit elkaar.  Loop rond en herhaalhardop, luid en duidelijk de volgende tekst: "Ik ben een grote stoere man". Terwijl je bij elke stap alles de grond in duwt.

Let op: de mens heeft bevestiging nodig. Vraag steun aan je omgeving. Doe bovenstaand nog een keer en vraag, nadat jij je zin hebt gezegd, de mensen om je heen om jou daarin te bevestigen.

Stap 2

Man blijven

Doorbreek oude gewoontes. Leer ook in rust, bijvoorbeeld in het zitten, man te zijn. Dat kan gepaard gaan met emotie, maar pas op voor zelfmedelijden. Je moet letterlijk ergens door heen breken om te komen waar je wil zijn.

Stap 3

Man en omgeving

Je verdient een eigen plek.

 Maak daarom jouw kamer. Een kamer vol grijstinten, leer en ijzer: een mancave. Een voorbeeld vind je in het volgende filmpje. 

 Tip: weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Schakel de hulp in van onze vrienden bij de Hornbach. Zij zijn specialisten in het adviseren op gebied van man en omgeving.  

Stap 4

Man en vrouw

Accepteer het verschil. Accepteer dat haar hersenen anders werken dan de jouwe. Ook je vrouw heeft wensen, behoeften en emoties. Laat haar in haar waarde. Je zult soms tot 10 moeten tellen, soms moeten doen alsof je haar begrijpt en Ja, ook soms 'echt' moeten praten. Een relatie is hard werken.

.